Det er ikke bestandig det går slik en tenker her i livet, og jeg har fått erfare at det ikke går an å rå over alt, aller minst sykdom som kommer på. Jeg starter med å beklage overfor våre medlemmer at mitt engasjement som leder i Oppdal Hytteforum hittil har vært på et lavt nivå, dessverre. Men jeg er stor takk skyldig til de andre i styret, og til forrige leder som har hjulpet til med å holde hjulene i gang!!

Men optimist må man være, jeg har i hvertfall hatt tid til å tenke litt rundt hvordan det er å være hytteeier i Oppdal. Og noen forunderlige tanker har sneket seg inn i det siste.

agh

Styret i Oppdal Hytteforum sendte et innspill til kommunestyret til budsjettbehandlingen i desember 2011 vedrørende en omdisponering – ikke økning – av midler til infrastrukturfondet, for å styrke løypetilbudet i kommunen, både til beste for oss hytteeiere og for den vanlige befolkningen i Oppdal. I dag er det nemlig slik at mange hytteeiere må betale mye selv for vedlikehold av løypetraseer i sin nærhet, og vi syns det er både rett og rimelig at kommunen bidrar mer her. Ingen respons på innspillet vårt, politikerne var ikke villig til å endre på en eneste post for å få dette til.

Er dette verdig en kommune som markedsfører seg som skikommune  og ”Oppdal så klart”? Flere ”skikommuner” fremhever f.eks. nå  at ”bortoverski” er en økende trend og legger forholdene til rette for det, folk vil ha mulighet både for å kjøre alpint og i gode løyper. Da bør Oppdal Kommune snu seg rundt for å se om de kan bedre dette tilbudet!

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *