Jeg må innrømme at det er med vemod jeg skriver dette innlegget på Oppdal Hytteforums hjemmeside.

Da jeg ble valgt som leder av styret, var jeg full av pågangsmot og iver, og gledet meg stort til å fortsette det flotte arbeidet som var nedlagt tidligere. La så mange planer for forumet i det kommende året, og så frem til å sluttføre disse sammen med resten av styret.

Men slik skulle det ikke gå, alvorlig sykdom kom på, og alt måtte settes på vent. Som den evige optimist jeg er, var jeg sikker på at dette skulle ordne seg bare jeg fikk litt tid på meg. Nå må jeg dessverre innrømme  at det slettes ikke ordnet seg så snart som jeg trodde, og jeg må regne med lengre tid før jeg blir frisk.  Derfor må jeg rett og slett melde pass for arbeidet i forumet, dessverre!

Så mye ugjort, så mange viktige oppgaver å gripe fatt i!

Men midt i vemodet over at jeg må legge inn årene har jeg en glede over at de andre styremedlemmene trår til og stiller opp! Det viktigste som jeg mener bør gjøres så fort som mulig er å gjenopprette den gode kontakten med Oppdal Kommune som vi har greid å få til. Selv om eiendomsskatten til oss hytteeiere ikke ble riktig slik vi ønsket, er det så mange andre oppgaver vi må samarbeide om fremover, f.eks. løypetraseer om sommeren og brøyting av skiløyper, flere og skikkelige alpinanlegg osv. Og vi vil gjerne fortsette som høringspartner for kommunen i viktige saker som angår oss hytteeiere, og at vi kan komme med innspill som kommunen tar hensyn til. Vi mener at Oppdal Kommune også har nytte av å være en god medspiller overfor oss, slik at begge parter trives med hverandre! Vi mener vi er viktig for både kommune og næringsliv, og vi ønsker noe mer igjen for det vi bidrar med økonomisk enn å være en faktor som politikerne kun tapper for penger! Det er, etter min mening, en svært kortsiktig politikk. Men dette er noen av mine tanker, andre kan ha helt forskjellige synspunkt.

Den som sporty nok overtar ledervervet i Oppdal Hytteforum frem til valget til høsten, er Per Birger Sagør. Han har  som meg vært med i styret helt fra starten av, og var en av initiativtakerne til stiftelsen av forumet. Han er en dyktig og innsiktsfull person som jeg er overbevist om vil gjøre en utmerket jobb i Oppdal Hytteforum! Jeg ønsker både ham og resten av styret lykke til i arbeidet fremover, og beklager på det sterkeste at situasjonen ble slik den ble, og sier takk for meg i den tiden jeg har vært med i forumet!

Med vennlig hilsen

Anne Grethe Holmen

 

Per Birger Sagør:             Mobiltelef. +4795061643

Epost:  per.sagor@sunndals.net

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *